fbpx

Pametno investiranje
u novogradnju

Trenutni projekat

Green Residence Ilidža

Godišnji povrat

13.200 – 17.400 KM

Pažljivo dizajnirani apartmani po zahtjevima tržišta na idealnoj lokaciji sa odličnom prilikom za zaradu

Zašto investirati u nekretnine?

Investiranje u nekretnine se smatra jednim od najsigurnijih načina ulaganja kapitala. Evo nekoliko razloga zašto investirati:

Pasivni prihod

Jedan od najvećih benefita investiranja u nekretnine je pasivni prihod. Bez obzira gdje se nalazite, šta radite, čak i kada spavate… vaša nekretnina vam konstantno donosi zaradu.

Nema deprecijacije

Nekretnini ne opada vrijednost tokom vremena. Stvarna magija kod investiranja u nekretnine jeste što se cijena istih vremenom povećava.

Zaštita od inflacije

Investiranje u nekretnine je odličan način da zaštitite vaš novac od inflacije. Povećanje životnog standarda indirektno dovodi i do porasta cijena nekretnina, što dovodi do povećanje rente i ukupnog rasta vrijednosti nekretnina.

Aprecijacija

Očekivani porast cijena apartmana na Green residence projektu u narednih 5 godina je 25-30%. Ukoliko investitor odluči prodati svoj apartman nakon 5 godina, može računati na dodatnu zaradu pored one koju je već zaradio na izdavanju apartmana.

Green Residence Apartmani

Green Residence apartmani su moderni dvosobni apartmani sa dozom luksuza, komforni i okruženi prirodnim ambijentom sa očaravajućim pogledom na okolinu. Prostranog su enterijera namijenjenog za stanovanje ali i za iznajmljivanje što ih čini odličnom prilikom za investiranje.

Investiranje u Green Residence

Prednost ulaganja u Green Residence u odnosu na ostale nekretnine jeste odličan povrat sredstava, naše dugogodišnje iskustvo u izdavanju, održavanju i upravljanju apartmanima, te saradnja sa lokalnim i strani turističkim agencijama što osigurava popunjenost naših kapaciteta. Još jedan razlog zašto investirati u apartmane jeste stalni rast turizma u Bosni i Hercegovini u posljednjih nekoliko godina.

13.200 - 17.400 KM

Iznos kojeg možete zaraditi na godišnjem nivou

Investiranje u nekretnine je jedan od najsigurnijih i dugoročno najisplativijih načina povećavanja vašeg bogatstva, a Green Residence apartmani jesu investicija koju ne želite propustiti.

Proces investiranja

01

Kupovina apartmana

Investitor odabire apartman u vrijednosti 204.300 – 260.000 KM sa uključenim PDV, dogovara uslove plaćanja (50% prva uplata, ostalih 50% u 3 jednake uplate), i zakazuje se termin kod notara zbog potpisivanja kupoprodajnog ugovora.

02

Potpisivanje ugovora o najmu

Nakon što se projekat završi, investitor i kompanija Senabil potpisuju ugovor o najmu apartmana. Ugovorom su precizno definisana prava i obaveze obje strane. Kompanija Senabil preuzima upravljanje nad nekretninom (izdavanje, održavanje, čišćenje, osiguravanje).

03

Dolazak po godišnju isplatu

Firma Senabil uredno plaća sve dospjele obaveze koje su nastale izdavanjem apartmana, a ostatak novca od izdavanja isplaćuje investitoru. Projicirani prosječni godišnji povrat za investitora je 13.200 – 17.400 KM. Isplate se vrše na kraju godine. 

“Kupovina nekretnina nije samo najbolji, najsigurniji i najbrži način da postanete bogati, već jedini način.”

Marshal Field

Kontaktirajte nas

Get your Brochure

Fill in your details to download your exclusive brochure about Green Residence project