PREGLED PROJEKTA

GREEN RESIDENCE – stambeno-poslovna zgrada, izgrađena je Senabil*som investicijom sredinom 2021. godine, pored Velike Aleje.

GREEN RESIDENCE se svojom arhitekturom uklapa u prirodnu faunu u podnožju planine Igman i vrijedan je 5 miliona KM. Ovaj objekat pruža život i smještaj u prostranim apartmanima sa pogledom na zelenilo i stoljetna stabla.

Dakle, ovaj jedinstveni projekat predstavlja inovaciju urbanizacije koji se nalazi u mirnom dijelu glavnog grada Sarajeva i udaljen je svega 10 km od centra i 700 metara od izvora Vrela Bosne, jedne od najljepših rijeka na ovom području. A to je tek početak prirodnih ljepota i blagodati življenja na mjestu gdje je izgrađena Green rezidencija. Posebnosti ovog područja ogledaju se u specifičnom sastavu zraka, koji nastaje uslijed hladne kontinentalne i umjerene mediteranske klime, formirajući ogromnu količinu ozona u sastavu zraka.

LOKACIJA

4. viteške brigade, Ilidža, Sarajevo

Green Residence se nalazi na Ilidži, u Sarajevu, poznatom po ugodnom i atraktivnom geografskom području. To je vrlo zgodno mjesto, okruženo brojnim parkovima i zelenilom što vam garantuje vrlo ugodan i sretan boravak.

NEARBY

Vaš sljedeći životni prostor je u blizini najatraktivnijih mjesta na Ilidži gdje turisti i lokalno stanovništvo dolaze da uživaju u svježem zraku i zelenom okruženju

VELIKA ALEJA (BIG ALLEY)

Atraktivna pješačka zona koja počinje 200 m od Green Residence Apartments i vodi do  Vrela Bosne , idealna je za šetnju, trčanje i vožnju biciklom.

VRELO BOSNE (SPRING OF BOSNIA RIVER)

2,8 km od Green Residencea kroz Veliku aleju (Veliku aleju)

Vrelo Bosne je ograđeno i dobro održavano. U centru kompleksa nalaze se klupe, natkrivena odmorišta, igrališta za djecu i restoran koji služi domaći specijalitet – svježu riječnu pastrmku.

LOKACIJA

Green Residence ima šest spratova. Sve etaže se sastoje od 5 dvosobnih stanova, od 69,13 m2 do 87,46 m2. Svaki apartman ima tri kupatila. Dva penthouse apartmana također se nalaze na 6. katu.

GALERIJA

PRILIKA ZA INVESTICIJU

NEKA VAŠ STAN RADI ZA VAS

Ulaganjem u stanove Green Residence, dobit ćete priliku da zaradite do 7% godišnjeg prihoda na početnu investiciju.

Lokacija

– TURKUAZ RESTORAN

– DEL GUSTO RESTORAN

– KILIM RESTORAN

Background

RESTORANI

VRELO BOSNE 

GRAND SHOPING CENTAR

SARAJEVO INTERNACIONALNI AERODOROM

NUDIMO ODLIČNE DOMOVE I BOLJI KVALITET ŽIVOTA

DONOSIMO NOV NAČIN ŽIVLJENJA, MJEŠAJUĆI NAJBOLJE U DIZAJNU, KONSTRUKCIJI I PRIRODNOJ LJEPOTI KAKO BI STVARALI KRAJNI LIFESTYLE DESTINACIJE, I POTPUNU SREĆU ZA VAS I VAŠU PORODICU.

REZERVIRAJTE VAŠE PRIVATNE KONSULTACIJE DA BISTE ULAGALI U NAŠE EKSKLUZIVNE NEKRETNINE.

  NAŠE USLUGE

  PROSTORI PRILAGOĐENI DIZAJNU USMJERENOM NA ČOVJEKA

  NAMJENSKI TIMOVI ZA PROIZVODNJU I PLANIRANJE

  VRHUNSKA PODRŠKA ZA NAŠE KLIJENTE NAKON KUPOVINE

  NAJBOLJA LOKACIJA U GRADU

  0
  KVADRATNE POVRŠINE
  0
  PARKING
  0
  STANOVI
  0
  SOBE

  MENU

  adresa

  Dr. MUSTAFE PINTOLA  31 71210 ILIDŽA
  SARAJEVO
  BOSNIA AND HERZEGOVINA

  kontakt

  +387 33 764 410

  SOCIALne mreže

  © MH CREATIVE SOLUTIONS. ALL RIGHTS RESERVED SENABIL