fbpx

Green
Residence apartmani

 Stanovi se prodaju po principu

 “Ključ u ruke”

Investirajte uz povrat:

7-9% godišnje

Završetak izgradnje:

Spremno za useljenje

Projekat se nalazi na Ilidži na adresi:

Četvrte viteške brigade

Kupite stan u Green Residence

Green Residence apartmani su moderni dvosobni apartmani sa dozom luksuza, komforni i okruženi prirodnim ambijentom sa očaravajućim pogledam na okolinu koji nude predivan i prostran enterijer za stanovanje kao i za iznajmljivanje što ih čini odličnom prilikom za investiranje.

25 apartmana

2 penthausa

2 kupatila

garage

Garaža

Kupite stan u Green Residence

Green Residence apartmani su moderni dvosobni apartmani sa dozom luksuza, komforni i okruženi prirodnim ambijentom sa očaravajućim pogledom na okolinu koji nude predivan i prostran enterijer za stanovanje kao i za iznajmljivanje što ih čini odličnom prilikom za investiranje.

  • building greeen 25 apartmana
  • chair longue 2 penthousa
  • 2 kupatila
  • garage Garaža

Vaša prilika da investirate

Prednost ulaganja u Green Residence u odnosu na ostale nekretnine jeste stabilan povrat sredstava, naše dugogodišnje iskustvo u izdavanju, održavanju i upravljanju apartmanima, te odlična saradnja sa lokalnim i stranim turističkim agencijama što osigurava popunjenost naših kapaciteta.

13.200 - 17.400 KM

prosječna godišnja zarada na izdavanju apartmana

Investiranje u nekretnine je jedan od najsigurnijih i dugoročno najisplativijih načina povećavanja vašeg bogatstva, a Green Residence apartmani jesu investicija koju ne želite propustiti.

Kontaktirajte nas

Get your Brochure

Fill in your details to download your exclusive brochure about Green Residence project